Home & Living

DIY indrammet kunst

Her præsenterer vi en enkel såvel som moderne metode til bygning samt installation af paneler. Vi “udfyldte” de trætrimkantede paneler med lyst materiale-en fantastisk alternativ til en polstret væg.

For virkelig at jazz op dette rum, har vi gjort det i en blød tranebærrød blomster, med skår af varmt materiale-det er et blødere håndtag det typisk hårdt kantede look af træpaneler.

Omkostningerne ved hvert paneljob afhænger af størrelsen på det rum, der er panelet ud over omkostningerne ved de materialer, du vælger. For at holde omkostningerne lave, kør paneler kun til stolskinnehøjde i stedet for fuld lofthøjde, skal du vælge mindre detaljerede lister eller vælge overkommeligt stof.

Til dette projekt er materiale “indrammet” med malet støbning for at producere en panelet effekt. Ved at male rammernecremen såvel som væggen en lettere skygge af det røde i stoffet, skiller de materielle paneler virkelig ud. Variationer på dette look inkluderer at male rammerne en mørkere nuance af den farve, der bruges på væggen, eller med hvide vægge, der malerer rammen en skygge, der ligner stoffet.

Materialer såvel som værktøjer

Bånd bestemmer såvel som blyant

Niveau

T-kvadrat

Stof

Sprøjtemateriale klæbemiddel

Støbning

Maling

Miter Box såvel som SAW

Hammer såvel som neglepunch

1-1/2 ″ Fuldførelse af negle

Panelerklæbende

Caulking samt Caulking Gun

Trin 1: Identificer panelstørrelse såvel som placering

Bestem dimensioner såvel som placering af dine paneler med din rumstørrelse såvel som loftshøjde i tankerne. Vores var 6 ′ x 2-1/2 ′ på en 8 ′ h. væg. Vi adskiller panelerne 1 ′ fra hinanden. Skift disse dimensioner, så de passer til dit værelse.

Trin 2: Vælg materiale såvel som støbning

Vælg materiale (vi valgte et ganske blomstermønster) for at koordinere med dit værelses indretning. Hvis du vil male dine vægge igen, skal du gøre dette nu. Vælg dekorative trælister for rammerne.

Trin 3: Mark Wall med rammeoversigt

Med en blyant skal du markere de indre såvel som ydre kanter af støbestammen på din væg. Brug et niveau såvel som T-kvadrat for at garantere de bedste vinkler såvel som endda vandrette såvel som lodret placering.

Trin 4: Klip samt tilslut materiale til væg

Klip materielle stykker større end de indvendige dimensioner af rammen dog mindre end den udvendige kant. Spray klæbemiddel på bagsiden af ​​hvert stykke materiale samt tilslut det til væggen inden for markante linjer. Glat ud enhver form for luftlommer fra midten af ​​stoffet, der bevæger sig udenfor (ligesom du ville med tapet).

Trin 5: Mal samt skåret støbning

For hver ramme skal du bruge en sav såvel som miterboks til at skære fire støbning af støbning til de passende længder med ender skåret ved 45 ° vinkler. Mal hvert stykke og gør det muligt at tørre.

Trin 6: Tilslut støbning til væggen

For at forbinde støbningen til væggen skal du påføre daubs af panelklæbemiddel 1 ′ fra bagsiden af ​​hver strimmel. Indstilling af dem på væggen, ophold inden for blyant anbefalingsmærker. Når hver ramme er tilsluttet væggen med klæbemiddel, skal du styrke med 1-1/2 ″, der afslutter negle, forsænket 1 ‘intervaller rundt omkring.

Trin 7: Berør rammer

Rør ved enhver form for mellemrum i Mitred Corners samt fyld neglehuller med caulking. Når caulking er tør, skal du bruge maling til at berøre rammer, hvor du har brugt caulking.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *