Home & Living

AlertMe introducerer ny energi skærmweb UI, iPhone-app samt farveskærmbundt

En mere flåde af opdateringer denne uge fra en af ​​vores meget elskede britiske innovatører-Alertme. Først og fremmest det nye “AlertMe Wise Energy” -pund med en fuld farve skærm (og seks måneder gratis på Internettet såvel som mobil service inkluderet) tilbydes nu til forudbestilling til £ 49.99. Ligeledes er den nye gratis iPhone -app til energisystemet nu i iTunes -butikken såvel som lykke med glæder, som en vidunderlig ny brugergrænseflade er lige her til sidst til webgrænsefladen …

Da vi først undersøgte AlertMe Safety -systemet tilbage i maj 2008, komponerede vi overholdelsen af ​​om webgrænsefladen – ”Stilen på webgrænsefladen er bare en smule finurlig for vores smag. Det underlige design såvel som tegneseriefabrika er ved chancerne med den rene hvide stil på hardware. Vi forstår, at AM er rettet mod et ikke-teknisk individ, men måske et andet meget mere meget lidt hud/tema ville være svaret. ”

Så tilbage i april i år undersøgte vi AlertMe Energy såvel som endnu en gang bemærket – ”Som vi sagde i vores evaluering af sikkerhedssystemet, mener vi ‘Til webapplikationen. Vi kan virkelig godt lide det rene nye look på AlertMe.com -webstedet såvel som ideelt et par af dets stilaspekter kan gøre det til en fornyet webgrænseflade i fremtiden. ”

Nå, AlertMe lyttede så godt som lige har introduceret en opdateret webinteface med den smukke nye, rene, moderne stil, vi har bedt om – prøv den på demo -URL’en nedenfor. Den splinternye AlertMe Energy iPhone -app (gratis) har ligeledes ramt Apps -butikken denne uge såvel som den giver dig mulighed for at screene dit husstyrke – såvel som nu Temerature – hvor som helst med cellulær service. Så nu er der netop den irriterende £ 1,99 pr. Måned medlemskab for at slippe af med for at gøre denne ting næsten perfekt. Full PR overholder plus et par af vores High Res -skærmbilleder fra det nye web UI såvel som iPhone -app.

”Home Energy Administration er nu lysere såvel som meget lettere end nogensinde før takket være et nyt realtidsenergi-webdashboard samt ny farve i husskærmen-AlertMe, forbrugerhuset Energy Administration Company, afslører i dag sit nye på Internettet Individuel interface (UI), iPhone-app samt realtid i husdisplay. Både UI såvel som iPhone -app er blevet etableret ved hjælp af AlertMe’s nye API, der bruger chancen for yderligere applikationsfremskridt både internt såvel som eksternt af partnere såvel som udviklere.

Du kan se en fuld demo af den nye service på – det nye UI kan fås på internettet på brugerens egen sikre konto ved hjælp af et webdashboard eller klog telefon. Der er ligeledes en hengiven iPhone -app, der giver enkeltpersoner meget flere valg end nogensinde før. Nu kan forbrugere se deres husenergi bruge såvel som tilbragt i realtid og når som helst og hvor som helst med udgiftsforudsigelser om, hvad de er omkostninger i dag, denne uge, denne måned såvel som for året.

Både det nye dashboard såvel som mobile grænseflader er oprettet for at levere en meget bedre såvel som gradvist engagerende klientoplevelse såvel som forbedret brugervenlighed. Ved at fremstille dashboard -applikationer er AlertMe fortsat med at tilføje nye funktioner, ydeevne såvel som applikationer. De allerførste fem applikationer introducerer i dag, med en fortsat strøm af yderligere applikationer, der ligeledes introducerer i år.

Alertme -farven i husdisplayet

Ansøgninger, der introducerer i dag, inkluderer:

Power Now: Fortæller dig den magt, du bruger ideel nu, nøjagtigt hvor meget energi du har fortæret indtil videre i dag såvel som profiler din historiske brug.

Omkostningsforudsigelse: Hjælper dig med budgettet Planlæg din energi udnyttes ved at vise udgiften hidtil i dag samt forudsige den samlede udgift i dag, denne uge, denne måned såvel som for året.

Alertme swingometer: hjælper med at holde dig på sporet ved at sammenligne din energiforbrug med tidligere dage såvel som sammenligner dig med andre i din region såvel som nationalt.

Temperatur: Viser temperaturen i dit hus ideelt nu sammenlignet med den nuværende regionale vejrforhold udendørs. Det giver dig ligeledes maksimal såvel som minimumstemperaturer indeni såvel som udenfor.

Apparater: Brug af AlertMe’s Wise Plugs -forbrugere kan ligeledes profilere deres husapparater såvel som gadgets til at opdage nøjagtigt, hvor meget hver forbruger såvel som giver dig mulighed for eksternt at styre dem for at spare penge.

Yderligere nye applikationer, der introduceres i år, inkluderer:

Karbonfodaftryk i realtid til at konvertere energi, der anvendes til dets kulstofækvivalent.

Solenergi -applikation til at hjælpe dig med at undersøge nøjagtigt, hvor meget du måtte spare ved at installere solcellepaneler.

Smart analytics til profiler apparater såvel som gadgets uden at bruge et klogt stik.

Personlige mål samt benchmarking for at spare energi.

Apparat AdviSOR foreslår energikrige apparater med tilbagebetaling.

Mary Turner, administrerende direktør for Alertme siger: ”Vi mener, at forbrugere skal have fået adgang til til info om deres energiudnyttelse samt forstå nøjagtigt, hvor meget de er omkostninger på energi i realtid. Dette giver dem mulighed for at tage informerede beslutninger på dag for dag i stedet for at vente på en chokerende stor regning, på hvilket tidspunkt det er så sent. Det accepteres ofte, at de ved at give mennesker højere eksponering af deres energi udnyttelse såvel som omkostninger kan gøre omkostningsbesparelser på mellem 15% såvel som 25% såvel som for masser af AlertMe -klienter, kan dette være op til 30%.

”For energiudbydere er det en ekstremt kostbar forretning at bringe Internet-ekstra generationskapacitet på højdepunkt og opbygge nye kraftværker, så det er en win-win-omstændighed for både forsyningsselskab Administrer deres energiforbrug såvel som kan spare energi, spare penge samt minimere deres kulstofaftryk. ”

Eksempel

Eksempel på web -ui -skærme – Klik for i fuld størrelse versioner

AlertMe House Energy Administration Starter Set tilbydes for £ 29,99 eller £ 49,99 med en In House Display. (Energisættet med skærm tilbydes på forudbestilling på AlertME-webstedet fra i dag). Begge tjenester medfører et månedligt abonnement på 1,99 pund. AlertMe var ligeledes den allerførste partner for Google Powermeter i Europa, hvilket indikerer AlertMe’s klienter, der ønsker at se en lettere udsigt over deres hverdagsudnyttelse, kan ligeledes vælge at knytte deres alarmeringstjeneste til Powermeter samt tilføje den grundlæggende grafiske skærm til deres igoogle side.”

AlertMe.com: Vores AlertMe Energy Review: Our AlertMe Safety Review

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *