Home & Living

Maling af gulve White

Jeg ved, det er slutningen af ​​sommeren, og vi begynder alle at tænke på efterårsmæssig udsmykning. (I redaktion arbejder vi i januar 2012, men jeg kan ikke gå der endnu.) Mine vinduer er stadig åbne om natten, når det er fantastisk og hele morgenen, der hænger fast på den sidste bit af sommeren.

I et stykke tid har jeg overvejet at male mit grå køkkenbund som en lysere farve. For et par weekender siden sprang jeg på forestillingen om familien væk i weekenden og startede bolden med at rulle. Jeg må sige, det var ikke så let, som jeg troede.

Først og fremmest, fordi gulvet var en mørkegrå, betød det, at jeg var nødt til at prime gulvet, hvilket igen betød, at jeg var nødt til at slibe det først. Så det gjorde jeg begge. Slibet Askepot-stil, på mine hænder og knæ, vaskede og grundlagde derefter gulvet med et fantastisk produkt fra Farrow & Ball kaldet Stain Block Primer (ovenfor). Jeg forlod dette for at tørre i to dage og ventede derefter til den følgende weekend, da jeg kunne male den første frakke.

Igen brugte jeg en Farrow & Ball Floor Paint i Wimborne White (ovenfor), og den gik super let og tørret til en rigtig dejlig finish, ikke for skinnende, lige rigtigt.

Her er det grå, der går væk.

Weekend nr. 3, den anden og sidste frakke blev påført. Jeg ved, jeg er skør, ikke? Men jeg havde virkelig ikke noget valg, da vores køkken går gennem tonsvis af slid med familien, og weekender er virkelig den eneste tid til at male.

Jeg må sige, jeg tror, ​​det er virkelig frisket op i rummet. Jeg føler mig lidt som en lakse, der svømmer mod efterårsindretningsstrømmen, maler min gulvhvid til efteråret, men hey, White’s Classic.

For mere om hvide malede gulve, se Andrea Mills ‘blogindlæg.

Fotokreditter:
1. Putblok Primer, Farrow & Ball
2. Wimborne White (239), Farrow & Ball
3-5. Morgan Michener

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *