Home & Living

Nyt IDREK -forum lanceret

Vi er blevet bedt af vores læsere om at konfigurere et forum specifikt til IDratek -systemet. Vi er glade for at annoncere vores nye IDREK -forum gik online i weekenden. Karam fra IDratek har sendt en introduktionsmeddelelse, og han vil være klar til at besvare IDratek -forespørgsler, hvor han kan …

”Velkommen til IDREK -forummet – dette er det sted, hvor du kan finde diskussioner relateret til IDREK -systemet og alt vagt relateret, men hvis du ser ind lige af interesse, tilbydes en introduktion nedenfor:

Introduktion til IDREK: IDREK er et britisk firma, hvis produkt er et 2. generation af hjemmeautomatiseringssystem. 2. generation? Ja, med dette indebærer vi et kapacitetsniveau, der går langt ud over den verdslige fjernbetjening og planlagte administrationskoncepter, som mange mennesker synes om at antyde hjemmeautomation.

IDREK -systemet blev udviklet bottom -up specifikt til hjemmeautomatisering – det er ikke en udvidelse af et opvarmnings-, alarm- eller belysningssystem. Dette indebærer, at vi tænkte på det mest væsentlige aspekt – integration – bedst i starten.

For at begynde at komme tættere på ægte hjemmeinformation blev det tidligt anerkendt, at du havde brug for et miljø, der var rig på sensorisk information og evne til effektivt at interagere med forskellige apparater. og for at være nyttigt skal ethvert fysisk system være lave omkostninger og helst magert. ”

Nyt idratek -forum her: idratek.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *