Uncategorized

Holiday Countdown

Bages noget pepperkag i denne weekend.

Fra de bedste juletræ og udendørs dekorationer til ferieunderholdning, Hanukkah -opskrifter og gaveideer, har vi det råd, du har brug for for at gøre dette til det mest lystige og mange spændingsfrie sæson nogensinde! Fra 1. november, bogmærke denne side og vores jul- og ferieguide og vender derefter dagligt tilbage til feriestil og overlevelsesforslag fra designere som Sarah Richardson, Sharon Mimran, Michael Angus, Meredith Heron, Debbie Travis og Colin McAllister og Justin Ryan fra Colin & Justin’s Home Heist og kokke som Susur Lee, Bonnie Stern og mere. Plus, få ideer fra House & Home Editors, også!

Fredag ​​den 17. december til 19 – Bag noget pepperkage op

Intet siger ferie som wafing -dufte af kanel og ingefær. Uanset om du vælger at lave stilfulde isbrødkager som gaver, eller blive ambitiøs og skabe din egen designer Gingerbread House Like Style Editor Michael Penney, der byggede Gingerbread Beauty ovenfor fra bunden, er bagepongen Gingerbread en sjov og festlig måde at tilbringe en weekend på.

Hvis du søger efter en markant og uventet måde at pakke små gaver på, hvorfor ikke prøve at bage en pepperkage -gaveæske? Det er en miljøvenlig (og for ikke at nævne lækker) måde at overraske kære denne feriesæson.

Torsdag den 16. december – Saml dine bedste forretter opskrifter

Spring over hovedretten på dine festlige soirees i de næste par uger. At være vært for en feriefest er smertefri, når man serverer en bred vifte af make-ahead appetitvækkere i stedet for en fuld middag. ”Jeg har set folk ting på min mands appetitvækkere og har ikke plads tilbage til hovedkurser,” siger designer Meredith Heron. ”Nu springer vi over hovedretten og tilskynder til græsning hele aftenen. Det indebærer færre retter at vaske også! ”

For at holde en stabil forsyning med appetitvækkere, der flyder hele aftenen, anbefaler madredaktør Amy Rosen at holde præppet mad toasty i en forvarmet 200 graders ovn.

Vælg dine foretrukne kanapéer og h’ors d’oeuvres fra vores ferieunderholdningsguide, inklusive den bagt brie med en Fig Crown -forretter forestillet ovenfor!

Onsdag 15. december – Reinvent Classic Christmas Flower Arrangements

Amaryllis, Paperwhites og skåle med ornamenter er alle julestap. Hvis du vil have et andet look i år, kan du prøve disse smarte tager juleklassikere.

Designer Sarah Richardson spillede med konvention ved hjælp af uventede materialer i sit land bondegård, der blev vist i vores november 2010 -udgave. I sit køkken pyntede hun rækket med en buksbom og fyldte vaser og skåle med længsel kegler og bomuldsgrene i stedet for ornamenter og blomster. Det er et lettere strejf af ferien og kan holde sig indtil foråret.

Albert Limshue, seniordesigner hos Powell og Bonnell, anbefaler at forlade Poinsettias på markedet. ”Nestle en gruppe hvide orkideer inde i en tyk cedertræ krans, skjuler gryderne med bunker af længsel kegler eller kviksølvglas julekugler,” siger han. Efter ferien kan orkideerne placeres rundt om i huset.

Skulle du beslutte at holde dig til klassikerne, anbefaler designeren Jessica Cotton, rektor for Jessica Cotton Design, at bruge hverdagens vaser i stedet for feriespecifikke designs til et elegant look. ”Små vaser kan også bruges til servering af grøntsager, brød og chokolade,” siger hun.

Se Lynda Reeves ‘foretrukne vaser, plus få forslag til, hvilken form der er bedst til dine foretrukne blomsterarrangementer, i vores online tv -episode!

Tirsdag den 14. december – Rent og polsk bordservice (selvom det ikke stemmer overens)

Det er juletradition i adskillige familier at proppe snesevis af mennesker ind i et rum, der typisk har plads til fire. I år skal du omfavne kaoset og sætte en charmerende, blanding-og-match-bord. Designer Sarah Richardsons bord sidste år indeholdt en blanding af sølvbestik fra sin svigermor, antikke Limogoes-plader fra sin egen mor, middagsplader fra hendes bedstemor og placemats lavet af en irsk linnedløber. ”Jeg synes, hvad der er vigtigt, ikke bliver for fanget i at have en perfekt matchet indstilling for 12 personer,” siger Sarah. ”Jeg kan ikke tænke på noget, der ser Tickety-Boo, for da har det ingen afspejling af historien.”

Når det er sagt, skal du sørge for, hvad du har, vaskes og poleres og er klar til at gå, så du ikke behøver at bekymre dig om det på dagen for din fest. Gennemse vores galleri med borddekorationer og få ideer til at indstille et personligt og smukt middagsbord i år.

Mandag den 13. december – grøft skylden

Spring over ængstelsen efter weekenden, efter ulykke, og give efter for sæsonbestemt overskud. Der er trods alt ikke sådan noget som ‘for meget’ i løbet af ferien.

”Dimensionen af ​​de helligdage, som jeg værdsætter, er det fantastiske overskydende, fordi det føles fantastisk for en gang at have for mange cookies, for meget æggel, for meget champagne. Og for meget familie! ” Siger Susur Lee, kok og restauratør. Så gå videre, forkæl; Når alt kommer til alt begynder opløsningssæsonen først i januar.

Med det i tankerne, planDine feriefester i aften ved hjælp af vores 75+ ferieunderholdende opskrifter og menuideer.

10. til 12. december – Byg den ideelle playliste

At vælge den ideelle musik er bydende nødvendigt for at sætte stemningen på en fest, og en feriefest er ikke anderledes. “Musik sætter scenen så meget, så hvorfor ikke producere et festlig festtrack på iTunes, spille det til dine fester og derefter give gæsterne en kopi på CD som en memento på dagen?” Spørg Colin Macallister og Justin Ryan fra Colin & Justin’s Home Heist. ”Vi producerer en Colin & Justins alternative julesanger CD hvert år, og vores venner har glade for at indsamle dem år efter år!”

En diskret bærbar stereo, som den trendy IPAL -radio fra Tivoli Audio, giver dig mulighed for at spille musik fra din iPod eller CD -afspiller. Sæt det op på buffeten og lad festen begynde!

Torsdag den 9. december-Saml friske ingredienser til en-af-en-slags cocktails

Hvis du har tilbøjeligheden, skal du forvrænge konventionelle spiritus og oprette dine egne signaturdrikke. Dian Brun Gow, bl.a. Cocktail Deeva, siger: ”Det handler om friske ingredienser og infusioner. Jeg bruger alle de samme ingredienser, som du ville have i mad – frisk frugt, ægte juice, grøntsager og urter – kun jeg blander dem i cocktails. ” For at lave dine egne infusioner, muddle urter, grøntsager og frugter med din valgte ånd, sil derefter og server. Dee elsker at bruge vanilje, basilikum eller kanel til at smage åndsinfusioner på denne tid af året, så lagerfører disse i din købmand.

At have en drink, der venter på gæster, når de kommer ind i dit hjem, er en god ferie touch. ”Jeg elsker at servere en særlig drink, som en Martini eller Sangria, når gæsterne kommer over,” siger kok Bonnie Stern. Prøv en af ​​vores feriecocktailopskrifter, den ideelle tilføjelse til konventionelle æggelnog og rødvinvalg. Bogmærke vores ferieunderholdningsguide, også med menuer og dekorering af ideer til fester store og små.

Onsdag 8. december – Gå monokromatisk

Designer Meredith Heron siger, at du kan få ethvert rum til at se ferie klar med et monokromatisk skema. ”Valg af en farve og brug af den, når du dekorerer maksimerer dit udsmykningsbudget og påvirkning,” siger hun. ”Gentagelsen af ​​en enkelt farve i hele dit hjem får den til at se trendy ud og trukket sammen. Varier tekstur og materialer og tænk på at dekorere rum, som folk vil tilbringe meget tid i – glem ikke pulverrummet! ”

Bliv inspireret af vores White Holiday Decorating Gallery og få forslag til at bære en enkelt farve gennem hele dit hjem til ferien.

Tirsdag den 7. december – Lager op på voksende gaver

”Jeg elsker at give live værtinde -gaver, som et potte cypressetræ eller rosmarintræ,” siger designer Erin Feasby fra Feasby & Bleeks. ”Jeg planter den i en smuk gryde og dækker snavs i mini-fornamenter, uanset hvad farvetema jeg går med det år. På den måde, hvis værten ikke er en grøn tommelfinger, kan de nyde planten til ferien og derefter bruge ornamenterne i deres eget design år efter år. ”

Pottede planter er også lette at holde på hånden: ”Amaryllis og Paperwhites er så personlige og økonomiske gaver,” siger designer Jessica Cotton, rektor for Jessica Cotton Design. ”Jeg køber typisk seks eller syv planter i Big Box -butikken og får nogle økonomiske, men smukke keramiske eller galvaniserede gryder for at sætte dem i. Hold båndet på hånden, og bind en bue omkring det, før du rejser.”

Få meget mere fantastiske ideer til at give planter og blomster som gaver i vores DIY Holiday Flower Arrangements Gallery.

Mandag 6. december: Max ud små, men alligevel festlige rum

Ingen plads til et 12 ′ træ? Du kan stadig oprette et feriemedlem i mindre skala. ”Jeg elsker ideen om at lave et lille træ oven på et bord,” siger senior designredaktør Sally Armstrong. ”Det gør jeg ikke – mine børn lader mig ikke gå det lille. Men måske en dag … ”

Hvis der ikke er plads til engang et bordpladstræ, skal du ikke være bange for at tænke uden for kassen. ”Hvert år går jeg til min lokale blomsterhandler og får en enorm bokskrans på 3 ′ diameter,” siger Stylist og designer Trish Johnston. ”Jeg hænger det inde i min lejlighed på en spejlet væg. Det er en betydelig indvirkning for en meget budgetvenlig pris. ”

Se Trish Johnston og Cameron MacNeil demonstrerer, hvordan man opretter en show-stoppende kransarrangement for indvendige eller udvendige døre i vores episode af Online TV, plus at lære at lave et dramatisk buksbom og lengte krans.

3. til 5. december: Opret en nem juletræskørt

Hvis Kitschy Tree nederdele, der er dækket af at vifte med snemand, ikke er din ting, skal du tage en signal fra designeren Jennifer Worts: ”Jeg elsker at bruge jute omkring bunden af ​​vores juletræ i stedet for konventionelt træsneder. Kontrasten mellem greener, mousserende ornamenter og hvide lys mod det uslebne udseende af jute er fantastisk! ” Det bedste er, at der ikke kræves syning; Køb blot nok jute til at vikle rundt om træbasen, og du er færdig.

I begyndelsen af ​​december er det bedste tidspunkt at vælge det ideelle træ; Valget er stort, og det burde forblive frisk indtil juledag. Dekorer dit træ med DIY -sconces og ornamenter eller StoGenkøbte ornamenter, ligesom dem i vores julepyntgalleri.

Torsdag 2. december: Gør spontane sammenkomster til et øjeblik

”Jeg tror, ​​at det virkelig er værdifuldt til ferien at have en bar på lager og opsætning af tider,” siger designer Trish Johnson. ”Der er så meget socialt samvær, og meget af det improviserer. Med en lille smule planlægning kan du altid være forberedt på drop -ins. Og det er let at gøre – det kan være så let som en bakke med likører og smukke briller, der er oprettet på et konsolbord eller skænk. ” Madeditor Amy Rosen siger at købe meget mere, end du tror, ​​du har brug for: “Du kan aldrig have for meget alkohol.”

For at oprette din egen hjemmebjælke skal du først etablere din feriedriksmenu. Vælg et par klassiske cocktails, som Martinis og Caesars, et par ånder, såsom Brandy og Scotch, og et udvalg af eksotiske drikke fra vores feriedrik og cocktailopskrifter. Lager op på ingredienser, og når virksomheden falder ind, er du klar til at underholde. Plus, få instruktioner om, hvordan man omdanner et IKEA -sidebord til en DIY -barvogn som den ovenfor i vores decemberudgave, på stander nu.

Onsdag 1. december: Fry op sprøde latkes

”Noget, jeg altid laver mindst en gang om året på Hanukkah, er kartoffelpandekager,” siger kok Bonnie Stern. “De er så lækre.”

Selv hvis du ikke fejrer Hanukkah, er Latkes en lækker godbit. Prøv vores version af de konventionelle stegte kartoffelpandekager, eller opret din egen smag ved at tilføje ost og forskellige urter. Slå dine Hanukkah -fejringer op med en af ​​vores 20+ opskrifter på sæsonen. Disse lækre opskrifter-nogle traditionelle, nogle ikke-traditionelle-kan serveres under Hanukkah, Shabbat-middag eller endda ved feriemiddagsfester. Lær gamle verdens madlavningsmetoder og nyd friske ingredienser som honning, søde kartofler, lever, oksekød, pickerel og æbler.

Tirsdag 30. november: Tilføj gnist med metalliske accenter

Bliv fed med en trend-blanding af sølv og guld denne feriesæson. Designer Jessica Cotton anbefaler at parre sølv og guld snarere end det konventionelle sølv og hvide til en trendarklæring. ”Det er en blanding af både moderne og klassisk, og jeg synes ser virkelig utrolig og elegant ud.” For en meget mere diskret overtagelse af den metalliske tendens er Bronze sæsonens uventede andet valg. ”Hvis du bruger en vase fyldt med bronzekugler, kan det være ganske fabelagtigt,” siger Jessica.

Gennemse vores udsmykning med guld fotogalleri for meget mere inspiration, plus tjek december 2010 -udgaven af ​​House & Home for meget mere metalliske udsmykningsidéer!

Mandag 29. november: Lav din egen fornemme feriechokolader

Streamline Holiday Baking ved at vælge stilfulde godbidder, der gør dobbeltlyst. ”Hjemmelavet chokoladebark er en nem feriebehandling; Det er ideelt som en dessert, en værtinde-gave og hjemmet til stede, ”siger kok Bonnie Stern. ”Min version er sund – så længe du ikke spiser det hele! Den bruger 70 procent mørk chokolade, mandler, orange og ingefær. ”

Ikke en orange fan? Prøv vores tranebær- eller pebermyntebark eller vores andre feriegodtager, inklusive cookies, firkanter og chokolade, for at behandle dig selv eller festgæster! Plus, se Michael Penney demonstrerer, hvordan man gør økonomiske bakker, skåle og bånd til stilfuld indpakning til bagning.

26. til 28. november: Opret et alternativt juletræ

Mange mennesker køber og trimmer deres juletræ i weekenden. Men hvis du har en lille plads eller vil prøve en ny vri på tradition, skal du overveje disse ideer.

”Sidste år købte vi en gammel diasprojektor og lavede vores egne lysbilleder ved at udskrive festlige scener på acetatark og derefter projicere dem på bare hvide vægge,” siger Colin Macallister og Justin Ryan fra Colin & Justin’s Home Heist. ”Klædte døre med kranser, juletræer og enorme lysekroner blev alle projiceret, meget til vores gæsters forbløffelse. At være praktisk, får du al indretningen uden behov for CL

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *