Home & Living

Fotografegalleri

Indsamling af kunst kan være en hårde. Der er så meget tilgængelig såvel som at forstå, hvor man skal begynde, kan være skræmmende, hvis du bare går i gang. Jeg holder mig altid ved det gamle ordsprog “brug din tarm”, såvel som hvis du kan lide det – virkelig kan lide det – så vil du online med det.

Jeg voksede op med kunst, fordi både mine forældre er malere såvel som innovative typer – min mor, en realist, såvel som min far maler i løsere olier såvel som landskaber. Når jeg ser tilbage nu, var jeg så heldig at være omgivet af et så innovativt kvarter – alle mine forældres gode venner tilfredse ved Ontario College of Art & Design samt gjorde deres kollektive liv inden for innovative områder. Vi havde altid malerier såvel som tegninger hængt hjemme, såvel som mine forældre var ikke skyet væk fra sammenstødte stilarter af værker hængt ved siden af ​​enhver anden. Jeg har arvet et par af deres stykker, men jeg har været valgt om, hvilket stykke jeg skal hænge hvor.

Dette er et af mine fars stykker. Jeg kan godt lide dette maleri.

Hvad jeg dog ikke har hjemme, er nogen form for ekspertfotografering. Jeg var lige for nylig på Elte lige her i Toronto, på deres fantastiske nye anden sal, såvel som jeg opdagede et galleri. (Kan du se mig tage billedet?) Yellowkorner blev produceret i 2006 af to venner, Alexandre de Metz samt Paul-Antoine Briat. Yellowkorner -ideen er temmelig enkel: at introducere de største professionelle fotografer fra hele verden såvel som at øge antallet af kopier af deres arbejde såvel som at gøre dem tilgængelige for så mange samlere som muligt. Hvis du er i nærheden, skal du inspicere det eller gå til Yellowkorner.com.

Her er det ene hjørne fra området ved Elte.

Dette stykke af den tyrkiske professionelle fotograf Ebru Sidar med titlen “Dance Floor” fangede mit øje. Gelatinsølvprint. 23-1/2 ″ x 23-1/2 ″ Uframmet. $ 355.

Fortæl mig, nøjagtigt hvordan udviklede du din egen kunstsamling?

For nogle fremragende kunsttips, se Suzanne DiMmas blogpublicering om investering i budgetvenlig kunst samt Joel Brays blogudgivelse om indsamling af kunst.

Fotokreditter: 1-4. Morgan Michener

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *